KAKO SE KORISTE NIRDOSH CIGARETE

Za šta se koristi?

Nirdosh se koristi za odvikavanje od pušenja duvanskih proizvoda i marihuane. Ubrzava metabolizam, pomaže probavi i otklanja toksine iz pluća i grudi.

Kako se uzima

Zapalite Nirdosh cigaretu čim dobijete želju da zapalite duvansku cigaretu. Može se pušiti ujutro ili rano veče radi izbalansiranog efekta. Doza varira od godišnjeg doba, doba dana i individulne podobnosti. Minimalno i umereno korištenje je uvek najsigurniji način upotrebe biljnih proizvoda, ali ako pokušavate da smanjite ili zaustavite zavisnost od duvana, podrazumeva se da je sigurno pušiti Nirdosh cigarete češće.

Mehanizam delovanja

Nirdosh smiruje um, ublažava anksioznost i stres, smiruje destruktivnost izazvanu preopterećenošću. Nirdosh olakšava telo i um tako što popravlja raspoloženje, daje bistrinu razmišljanja i radost.

Propuštena doza

Ako propustite dozu, a uzimate 1 dozu dnevno, uzmite je ako se setite istog dana, a ako ne, sledeći dan preskočite tu propuštenu dozu i nastavite sa redovnim uzimanjem. Ne uzimajte 2 doze odjednom.

Čuvanje

Čuvajte Nirdosh na sobnoj temperaturi između 20 i 25 stepeni C. Držite dalje od toplote, vlage i svetla. Ne držite Nirdosh u kupatilu. Držite ga van domašaja dece i kućnih ljubimaca.

Ostanimo u kontaktu